DR. ZSIRAI LÁSZLÓ

Szülész-nőgyógyász, diabetológus honlapja

FIATALOK KEZELÉSE

Az általános nőgyógyászati vizsgálatokon és a rákszűrésen kívül lehetőség van személyre szabott fogamzásgátlás megbeszélésére. A páciens anamnézise, lehetőségei, igényei és adottságai alapján lehet a számára legjobb fogamzásgátlási módszert kiválasztani.

A fertőzések kezelése és megelőzése. Minden nőgyógyászati fertőzés esetén természetesen fontos a partner kezelése is. A fertőzés okának megállapítása után nemcsak az aktuális betegség gyógyítása a fontos, hanem tanácsadással a későbbi problémákat is meg lehet előzni.

A fogamzóképes korosztály egyik leggyakoribb kellemetlen váladékozást okozó problémája (a méhszájseb) kezelése és megelőzése egyaránt fontos.

A páciensek gyógyítása egyrészt hagyományos konzervatív, másrészt gyógyhatással rendelekező természetes gyógymódokkal történnek.

A rendelőben lehetőség van kisebb elváltozások eltávolítására is. A szemölcsök kezelése mellett a méhszájelváltozások kezelése és későbbi szövődmények elkerülése egyaránt nagy fontosságú. A megelőzésben a tanácsadásnak is nagy szerepe van.

 

 

Arrow Image

KAPCSOLÓDÓ LINKEK:
Arrow Image

Méhszájsebről
www.mehszajseb.hu